اكيد الكل بيحب البتزا
وكله طبعا بياكلها من الشارع
بس يكون ايه الحل لو اتعملت فى البيت بنفس طعم
تاعلو نعملها
اولا المقادير
2كوب دقيق
معلقه صغيره ملح
معلقه صغيره سكر
3 معلاق زيت
معلقه خميره فوريه
يعنى او اى خميره متوافره
وميه دافيه
الطريقه
وضع الخميره والسكره وشويه ميه صغيره وتترك فتره لتذوب
وضع الملح على الدقيق ثم وضع الميه حسب كميه الدقيق والخميرهوالزيت
ثم تعجن جيدا
حتى يتجانس العجين وتصبح العجينه قطعه واحد
وخدى بالك ان العجين عشان تعرفى انها كويسه ما تمسك فى يدك بعد العجن
وتترك لتخمر
يعنى تقريبا نصف ساعه
وبعد ذلك تفرد بالنشابه ويوضع عليها الحشو كما تريده
على فكره طعمها تحفه
وحلو اوووووووووووووى
وقريب جدااااااااااااااااااااااا من اللى بناكلها من الشارع
يارب تعجبكم